top of page
49643266_283190369065554_686501798438607

Välkommen!

Din friskvårdscoach

Hej!

Jag heter Richard och jobbar med massage och personlig träning på SKF:s träningsanläggning Kristinedal i Gamlestaden Göteborg. Där kan jag hjälpa dig bli av med smärta som många gånger beror på spända ömmande muskler. Ibland hjälper det med massage men genom personlig träning kan man också träna upp kroppen så att den fungerar bättre och på så vis motverka stelhet och ömmande muskler. Min bakgrund har jag som hälsopedagog, massageterapeut och personlig tränare.

Jag motionerar själv gärna genom att springa en tur eller lyfta vikter på gymmet.

Hoppas vi syns!

Med vänliga hälsningar Richard

Om: Welcome

UTBILDNINGAR

Aug 2002 - Jun 2005

Fil. Kand Kost- och friskvårspedagog Göteborgs Universitet

Som Kost- och friskvårdspedagog har man en bred och holistisk syn på hälsa. Genom att praktiskt och teoretiskt leda och lära ut om mat, fysisk aktivitet och friskvård så är huvudmålet att entusiasmera andra att göra livsförändringar som främjar deras hälsa.

Februari 2009 - Juli 2009

Diplomerad massageterapeut
Axelsons Gymnastiska Institut

Vid Nordens äldsta massageinstitut Axelsons lär man sig svensk klassisk massage. Denna form av massage är världskänd och har mycket bra rykte utomlands. Den har anor från 1700-talet och Per Henrik Ling "Den svenska gymnastikens fader". Svensk klassisk massage tar hand om muskler, leder, muskelhinnor och cirkulationssystem.

Maj 2017 - Maj 2017

Licensierad Personlig Tränare
The Academy

Med mycket branschvana och utbildade lärare är The Academy en av de ledande skolorna inom personlig träning i Sverige. Licensen är marknadens mest eftertraktade och den är internationell.

Om: CV

KURSER

Nov 2004 - Nov 2011

Cert Hjärt- Lunginstruktör. HLR-rådet, cert badvakt, SeguriOcio Malaga, TRX-instuktör, styrketräningsintruktör, SAFE, Hälsoprofilsbedömning HPB

Om: CV

YRKESERFARENHET

Om: CV
bottom of page